Despre Noi

ECHIPA Oxygen Pharma

Oxygen Pharma e formata dintr-o echipa tanara si motivata, cu o experienta bogata in comercializarea si distributia de medicamente pe piata din Romania si Europa de Est, care printr-o atitudine deschisa vine in sprijinul partenerilor sai prin solutii de livrare si aprovizionare cu stocuri de medicamente, in functie de nevoile acestora.

CARTEA NOASTRA DE VIZITA

Suntem o echipa tanara si motivata, plina de entuziasm si dornica de performanta, cu o experienta bogata in vanzari, servicii, promovare, logistica si marketing, cu un networking relevant in toate domeniile conexe, care prin servicii profesionale, atitudinea deschisa si parteneriatele dezvoltate, tintim sa ajungem prima optiune a clientilor nostri, pe nisele pe care activam.

Prin calitatea serviciilor oferite, precum si printr-o abordare flexibila si personalizata a nevoilor partenerilor nostri, vom deveni principala alternativa pe nisele pe care actionam.

Vom face aceste lucruri cu entuziasm, oferind partenerilor nostri un mediu de lucru prietenos, in care colaborarea si castigul reciproc sa primeze.

Depunem in permanenta toate eforturile  pentru a avea acces la cele mai noi informatii in domeniile in care activam, precum si la cele mai noi descoperiri si tehnologii.

Credem cu tarie ca, facand lucrurile corect si cu pasiune, vom putea sa indeplinim misiunea in spiritul valorilor pe care le promovam.

Va vom oferi in continuare aceleasi servicii de calitate superioara, prestate cu profesionalism.

  • CALITATEA INGRIJIRII
  • GRIJA FATA DE FAMILIE
  • ECHIPA
  • ORIENTAREA CATRE PARTENERI
  • INTEGRITATEA
  • PROFESIONALISMUL

CALITATEA INGRIJIRII

Prin tot ceea ce facem si prin produsele pe care le promovam, avem intotodeaua grija sa punem in prim plan produse de calitate superioara.

GRIJA FATA DE FAMILIE

Produsele noastre au in centrul atentiei copiii si mamele, iar pentru a veni in sprijinul lor, oferim produse de calitate superioara, cu o experienta internationala. Nimic nu este mai important pentru noi, decat familia si grija fata de copii.

ECHIPA

Suntem constienti de calitatea resursei umane si rolul determinant in succesul afacerii, de aceea utilizam toate resursele disponibile pentru a realiza un mediu de lucru placut, in care dezvoltarea continua sa fie permanenta.

ORIENTAREA CATRE PARTENERI

Ne concentram asupra nevoilor partenerilor nostri, dezvoltam parteneriate si sprijinim construirea unor relatii solide cu acestia.

INTEGRITATEA

Ne mentinem standardele profesionale si personale, ne respectam promisiunile si angajamentele.

PROFESIONALISMUL

Abordam fiecare comanda cu cea mai mare atentie, respectam calitatea produselor si termenele de livrare. Oferim cele mai bune solutii in asa fel incat clientii sa gaseasca in noi un partener de incredere.